Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

liviu dragnea hans klemmPreşedintele Camerei Deputaţilor şi al PSD, Liviu Dragnea, a avut marţi o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm. Discuţiile au vizat parteneriatul strategic şi înzestrarea armatei române, a anunţat Camera Deputaţilor, după ce în primă fază, în lipsa unor explicaţii oficiale, se speculase că vizita oficialului american ar fi putut fi legată de tensiunile din Justiţie, în contextul în care SUA a anunţat în mai multe rânduri că monitorizează acest domeniu şi în care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pregăteşte un raport cu privire la activitatea conducerii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

 

Discuţia dintre liderul politic român şi oficialul american, purtate în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor, au durat mai bine de o oră. 

Camera Deputaților a publicat un comunicat de presă în care arată subiectele de discuție. Cuvântul „justiție” nu este menționat în comunicatul de astăzi difuzat de Parlament, notează Digi 24. „Președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, l-a primit marți, 20 februarie, pe domnul Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România. Întâlnirea a avut loc pe fondul unei dinamici pozitive a relațiilor bilaterale, în domeniile politico-militar și de securitate, România fiind prima țară membră NATO care a alocat 2% din PIB pentru apărare. Preşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat că Parteneriatul Strategic cu SUA reprezintă pilonul politicii externe şi de securitate a României. Ţara noastră a avut cea mai mare creştere economică din Europa, continuând, în acelaşi timp, să fie un generator de securitate şi stabilitate, în special în regiunea noastră. În acest sens, discuțiile dintre cei doi oficiali s-au axat pe identificarea oportunităților de întărire şi aprofundare a Parteneriatul Strategic între România și SUA în toate domeniile, partea română subliniind importanța amplificării şi dezvoltării dimensiunii economice, în special în domenii cheie precum energie, IT și securitate cibernetică, știință și cercetare. Astfel, s-a agreat elaborarea şi implementarea unui plan de acţiuni de lucru pentru a întări și aprofunda parteneriatul strategic între România și SUA, pe aceste dimensiuni”, se arată în comunicatul oficial.

În urmă cu o săptămână, ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă. Ambasada SUA a transmis atunci că oficialul american şi Viorica Dăncilă au abordat şi subiectul justiţiei, însă premierul a negat acest lucru, mai notează Digi 24. Viorica Dăncilă a susţinut că nu a discutat cu ambasadorul american, Hans Klemm, despre legile Justiţiei, spunând că a fost o „abordare foarte scurtă” despre justiţie şi că ea s-a arătat îngrijorată, în contextul apariţiei înregistrărilor de la DNA Ploieşti.

Back To Top