Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

De joi, 1 martie, RoTLD a implementat sistemul de înregistrare și mentenanță anuala pentru domeniile ".ro".

Registrul român de domenii .ro a anunțat că acestea se vor înregistra sau reînnoi pe o perioadă limitată de timp, de minim 1 an și maxim 10 ani. pentru a face acesta lucru, posesorii de domenii vor avea de achitat o taxă anuală, de mentenanță. "Contravaloarea serviciului de mentenanță anuală este stabilită de parteneri (registrari), ținând cont că tariful practicat de registrul RoTLD va fi de 6 EUR/an, fără TVA (tarif oferit partenerilor acreditați ROTLD). Valoarea tarifului a fost stabilită la nivelul pieței europene din domeniu, ajustată la veniturile și la puterea de cumpărare a românilor. Pentru posesorii de domenii care sunt administrate de către ICI Registrar, contravaloarea serviciului de mentenanță anuală este de 12 euro, fără TVA", a precizat RoTLD, atrăgând atenția că un domeniu pentru care nu a fost plătită taxa primește starea de "pendingDelete", el fiind șters automat peste 90 de zile. În acest interval, va putea fi folosit doar pentru reînnoire.

Data de expirare a domeniilor ".ro" se va calcula ținând cont de principiul conform căruia vechea taxă de înregistrare trebuie să acopere minim 5 ani de mentenanță. Domeniile înregistrate înainte de 01.03.2013 vor primi minim 3 luni perioadă de grație pentru plata serviciului de mentenanță, iar primele domenii vor expira pe 1 iunie 2018.

Data de expirare a unui domeniu .ro poate fi interogată la secțiunea WHOIS de la www.rotld.ro.

Back To Top