Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

acoperis stadion craiovaArena "Ion Oblemenco" din Craiova, inaugurată de câteva luni, în urma unui amplu proiect de construire finanţat de administraţia locală, are probleme în această iarnă. În acoperişul stadionului a apărut o crăpătură mare, informează presa locală, care precizează că, foarte probabil, această problemă a fost cauzată de contracţia la frig a unor elemente din structura de rezistenţă. Este posibil ca problema să fi fost "accelerată" şi de greutatea stratului de zăpadă depus în ultimele zile pe acoperiş.

O filmare postată pe o pagină de Facebook dedicată locuitorilor din Craiova surprinde doi muncitori urcați într-o nacelă, care inspectează acoperișul stadionului de 55 de milioane de euro. Imaginea în detaliu arată însă cum acoperișul a crăpat pe o porțiune de circa patru metri, chiar în zona rosturilor de dilatare ale structurilor de rezistență, notează site-ul gazetadesud.ro. Crăpătura analizată de cei doi muncitori se află în partea din față a arenei, la intrarea dinspre bulevardul Știrbei Vodă, și e posibil să fi apărut, potrivit spuselor unui specialist în construcții, din cauza contractării rosturilor de dilatare, mai notează sursa citată, care aminteşte că la stadion au apărut unele probleme şi în timpul lucrărilor de execuţie.

Următorul meci de fotbal pe care îl va găzdui stadionul se va disputa între CSU Craiova şi Dinamo Bucureşti, în sferturile Cupei României, fiind programat marţi, 6 martie, începând cu ora 17:00.

Back To Top