Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un vrâncean în vârstă de 50 de ani a înțeles diferit proverbul românesc „frate, frate dar brânza-i pe bani”. Aflat în târgul din comuna Dumbrăveni, acesta a încercat să cumpere brânză și alte produse folosind bancnote xeroxate și colorate cu carioca. Opera sa i-a adus un „vernisaj” la secția de poliție, scrie Jandarmeria Română într-o postare pe pagina Facebook a instituției.

"În data de 11.03.2018, în jurul orelor 10.30, o patrulă  din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, în timp ce desfășura activități specifice pe raza com. Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute. La fața locului a fost depistat numitul M. L, care încerca să cumpere produse alimentare de la numita R. G. În momentul interceptării, persoana  a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Fiind întrebat de proveniența celor 9 bancnote  de 200 lei acesta a declarat faptul că «în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea  de a veni la piață la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea». Persoana în cauză a fost condusă la sediul S.C.C.O. Vrancea pentru continuarea verificărilor cu privire la cele constatate. Bunurile descoperite asupra persoanei  au fost ridicate  pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de sesizare. În speță a fost întocmit dosar cu acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals de moneda și tentativa de uz de fals", a transmis Jandarmeria Vrancea, potrivit Vrancea 24.

Foto: Jandarmeria Română

Back To Top