Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Investigaţiile imagistice PET CT se efectuează gratuit pentru toţi pacienţii asiguraţi în sistemul naţional al asigurărilor de sănătate, conform deciziei emise de comisia de experţi a CNAS, a anunțat conducerea Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" București. Acest lucru este valabil de miercuri, 14 martie.

Investigațiile se pot realizat în cadrul Centrului integrat de medicină nucleară în depistarea afecţiunilor oncologice, cardiovasculare şi neurologice a fost inaugurat în luna februarie. "De serviciile medicale oferite de investigaţia SPECT-CT vor beneficia toţi asiguraţii din sistemul public de sănătate, urmând ca, ulterior includerii SUUMC în Subprogramul de monitorizare a evoluţiei bolii la pacienţii cu afecţiuni oncologice prin PET CT, derulat în cadrul Programului Naţional de Oncologie, să fie decontată şi această investigaţie. Menţionăm că unitatea noastră a înaintat documentaţia necesară pentru includerea PET CT-ului în lista serviciilor medicale oferite de SUUMC şi decontate de Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate", anunțau, la vremea respectivă, reprezentanții unității sanitare.

La efectuarea analizei, pacienții care în prealabil s-au programat în acest sens trebuie să prezinte un act de identitate (CI, BI, paşaport sau certificat de naştere, în cazul copiilor sub 14 ani), dosarul medical (toate documentele referitoare examinarea PET-CT, biletele de externare din spital, protocoale operatorii, scrisori medicale, rezultatul - inclusiv CD/film - al altor examinări imagistice - radiografii, CT, RMN, PET – CT), copie a Deciziei CNAS cu privire la decontarea investigaţiei în sistemul de asigurări de care să aibă bifată mențiunea "aprobat", cardul sau adeverinţa de asigurat/coasigurat/ talonul de pensie.

Back To Top