Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

alunecari teren drum nationalCentrul InfoTrafic din Poliţia Română a transmis o situaţie privind circulaţia rutieră pe drumurile naţionale şi judeţene din ţară, anunţând că duminică, la primele ore, se înregistrau probleme în mai multe judeţe din ţară. Nu sunt drumuri naţionale unde circulaţia să fie oprită din cauza precipitaţiilor abundente căzute pe carosabil, au anunţat poliţiştii, însă pe multe artere se circulă cu mare dificultate. Potrivit situaţiei transmise de InfoTrafic la ora 6.30, erau probleme pe drumurile naţionale din judeţele Bacău, Buzău, Iaşi, Vaslui şi Vâlcea, iar în multe cazuri ploile puternice au dus la reactivarea unor alunecări de teren.

Ulterior, în jurul orei 9.00, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au anunţat că se circulă cu dificultate şi pe DN1, în zona Sinaia-Buşteni-Azuga, din cauza ploii torenţiale. Detalii AICI.

"Nu sunt înregistrate drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile, însă aceasta se desfăşoară cu dificultate pe următoarele artere:
- Judeţul Bacău - DN 12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, este afectat pe o lungime de 50 m, din cauza fisurilor majore de pe partea carosabilă (diferenţă de nivel de 20-25 cm), în urma infiltrării apei. Circulaţia se realizează alternativ, pe un singur fir.
- Judeţul Buzău, pe DN10 Buzău - Braşov, la kilometrul 26+800 de metri, din pricina surpării suprafeţei carosabile în urma unei alunecări de teren. Se circulă pe un fir, alternativ, pe sensul de mers Braşov către Buzău, existând semnalizare prin indicatoare şi balize.
- Judeţul Vâlcea - pe DN 64, în localitatea Băile Olăneşti, la kilometrul 134, s-a produs o alunecare de teren, iar circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un sens.
-în judeţul Iaşi pe DN28 A Tîrgu Frumos - Paşcani, pe raza localităţii Costeşti(km 0-23)din cauza zăpezii se circulă cu restricţie de 7,5 tone.
În judeţul Vaslui,  pe DN24 Vaslui –Iaşi, se circulă îngreunat din cauza poleiului pe raza comunei Codăeşti. Se acţionează cu material antiderapant şi pănă la această oră nu au fost accidente.

În ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile judeţene, situaţia se prezintă astfel:
- Judeţul Alba, pe DJ 142L Mihalţ - Peţelca, aceasta este oprită ca urmare a inundării drumului în zona localităţii Zarieş.
- Judeţul Braşov - DJ 131P este închis circulației rutiere între localităţile Șercaia și Hălmeag, din cauza apei acumulate pe carosabil şi DJ 104K este de asemenea închis între localităţile Comăna de Jos și Crihalma, ca urmare a afectării structurii de rezistență a podului ce face legătura între cele două sate.
- Judeţul Covasna - DJ 131, între Baraolt şi Căpeni, traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, din cauza surpării asfaltului pe o suprafață de 10 m şi  DJ 131B, în zona podului ce leagă localitățile Augustin de Racoșul de Sus, carosabilul este inundat pe o lungime de 1,5 km, traficul fiind blocat.
- Judeţul Vaslui - DJ 244E este închis pe raza localităţii Gugești, din cauza apei acumulate pe carosabil.
- Judeţul Vrancea - traficul pe DJ 205L este oprit la kilometrul 0+50 m, la intrarea în comuna Vrâncioaia dinspre Prisaca, din cauza surpării carosabilului pe aproximativ 40 de metri, pe o bandă de circulație", a anunţat centrul InfoTrafic.

Sunt probleme şi în privinţa circulaţiei feroviare: "în judeţul Dâmboviţa, aceasta este oprită pe secţia de cale ferată 904, între staţiile Fieni şi Pietroşiţa, ca urmare a alunecării terasamentului la kilometrul 65+150 de metri".

Back To Top