Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Noapte păguboasă pentru Bucureșteni, unde mai multe incidente neobișnuite au distrus 16 mașini. Este vorba despre trei incendii care ar fi fost provocate, petrecute în jurul orei 24.00, în același cartier, și un accident care a avut loc dimineață.

Mai multe maşini parcate au fost avariate, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, în urma a trei incendii în Capitală, pompierii suspectând că incendiile au fost provocate, anunţă Poliţia Capitalei. Sursa citată de Mediafax a precizat că primul incendiu a fost anunţat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Nu după multă vreme, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacără, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

"Având în vedere concluziile preliminare ale pompierilor care s-au deplasat pentru stingerea incendiilor, care duc spre ipoteza că incendiile au fost provocate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs evenimentele şi pentru identificarea persoanei/persoanelor care au recurs la o asemenea acţiune", potrivit Poliţiei Capitalei.

Pompierii spun că incendiile au avut loc în mai puțin de o oră și au dus, în total, la avarierea sau distrugerea completă a opt mașini. Indiciile existente până la acest moment arată că acestea ar fi fost provocate.

Tot opt mașini au fost avariate serios duminică dimineață, de această dată în zona Doamna Ghica, unde șoferul unui autoturism înmatriculat în străinătate a intrat în vehiculele aflate într-o parcare.

Bărbatul ar fi avut alcoolemie destul de mare, dar asta urmează să fie confirat de INML.

Foto: Digi 24

Back To Top