Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au clasat dosarul privind plângerea fostului deputat Cristian Boureanu. Acesta îi reclamase pe polițiștii care l-ar fi lovit anul trecut, în timpul scandalului din trafic în urma căruia Boureanu a ajuns să fie judecat pentru ultraj.

Reprezentanții  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunțat că plângerea lui Cristian Boureanu împotriva polițiștilor a fost clasată, scrie Mediafax. Argumentul a fost că agentul care l-ar fi lovit pe Boureanu s-ar fi aflat în legitimă apărare și nu poate fi acuzat de abuz în serviciu.

În schimb, procurorii aceluiași parchet l-au trimis în judecată pe fostul deputat, acuzat că a agresat un agent de la Rutieră. În instantă a ajuns și iubita acestuia, Laura Dinică, pentru mărturie mincinoasă.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 8 spre 9 iunie, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei. Procurorii susţin în rechizitoriu că Boureanu "s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale".

Back To Top