Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Anunțul venit, și așa foarte târziu, din partea premierului, referitor la plata lefurilor, înainte de Paște, în sistemul bugetar, nu este pentru urechile și buzunarele tuturor salariaților la stat. De fapt, mulți vor fi cei care vor aștepta până la data obișnuită să încaseze banii, ca în fiecare lună.

"Salariile vor intra săptămâna aceasta, înainte de Paşte" a spus, pe un ton categoric, marți după-amiază, Viorica Dăncilă. La nici 24 de ore, însă, au apărut amendametele la acest anunț. Numai în 38 de instituții salariile vor fi plătite până la sfârșitul acestei săptămâni. Este vorba despre cele pentru care miniștrii de resort au cerut virarea în avans a salariilor.

Nu sunt incluși în această categorie bugetarii plătiți de Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării sau Ministerul Muncii. Prin urmare, printre alții, nici profesorii și nici polițiștii nu se vor baza pe salariul din aprilie, când fac pregătirile de Paște.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a explicat, în Parlament, că la Ministerul Educației nu s-au putut cere banii în avans, deoarece nu s-a încheiat procesul de recalculare a salariilor aferente lunii martie, majorate luna trecută.

Potrivit Ordinului ministrului Finanțelor nr. 1.731, publicat în Monitorul Oficial și citat de Digi 24, vor primi salariile pe 5 aprilie angajații următoarelor instituții: Curtea de Conturi, Consiliul Concurenței, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Justiției, Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Mediului, Ministerul Transporturilor, Ministerul Sănătății, Ministerul Comunicațiilor, Ministerul Public, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Protecție și Pază, Ministerul Economiei, Ministerul Energiei, Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Agenția Națională de Presă Agerpres, Institutul Cultural Român, Consiliul Superior al Magistraturii, Autoritatea Electorală Permanentă, Ministerul Consultării Publice, Autoritatea Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, Autoritatea pentru Administrararea Activelor Statului, Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, Academia Oamenilor de Știință din România, Ministerul Turismului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Casa Națională de Asigurări Sociale de Sănătate și Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Ordinul a fost publicat pe 2 aprilie în Monitorul Oficial.

Așa cum premierul a anunțat încă de marți, nici pensiile nu vor fi virate beneficiarilor înainte de Paște (VEZI DETALII).

Back To Top