Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Deși mulți români călătoresc, în această mini-vacanță, spre diverse destinații, și sunt destui cei care aleg să o facă folosind trenul, CFR a anunțat anularea mai multor curse.

 

Reprezentanții companiei spun că au adaptat capacitatea de transport în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri, în special la trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Satu  Mare, Timișoara, Vatra Dornei.

Pentru pasagerii care vor călători de la Pitești către Mănăstirea Curtea de Argeș,  în data de 8 aprilie, trenurile din graficele obișnuite vor circula după un nou program, astfel:

Regio 13231, Piteşti (08.30) – Curtea de Argeş (09.19);

Regio 13232, Curtea de Argeş  (13.30) – Piteşti (14.19).

Acestea vor opri în: Piteşti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.

Pe de altă parte, a fost publicată o listă cu zeci de trenuri anulate, în perioada 7-9 aprilie. Aceasta poate fi consultată AICI.

Și agențiile de voiaj vor funcționa după un program special. Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 şi 9 aprilie. În zilele libere de sărbătoare legală – 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, celelalte agenții de voiaj vor fi închise. 

Back To Top