Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

medicina legalaFlorin Despescu, fratele chestorului Bogdan Despescu, șeful Poliției Române până acum câteva luni, a fost găsit mort, în locuința sa dintr-o localitate buzoiană. Anchetatorii cred că, cel mai probabil, este vorba despre o sinucidere, chiar dacă la fața locului nu ar fi fost găsit niciun bilet de adio.

Fratele fostului comandant al Poliției Române a fost găsit mort în casa sa din Nehoiu, județul Buzău. Florin Despescu avea 47 de ani, era căsătorit și avea doi copii, dar se pare că în ultima vreme suferea de mai multe afecțiuni, precum și de o depresie. În seara în care și-ar fi pus capăt zilelor, acesta ar fi avut o discuție cu soția, după care ar fi spus că merge să se culce, relatează presa locală din Buzău, care citează surse apropiate familiei victimei. La scurt timp, Florin Despescu ar fi fost găsit de femeie fără suflare, spânzurat, pe scara interioară a locuinței.

Florin Despescu lucrase la Poliția Locală Buzău, iar recent demisionase pentru a se muta cu serviciul mai aproape de casă. Stiridebuzău.ro scrie că acesta era dintre cei patru frați ai chestorului Bogdan Despescu, fostul șef al Poliției Române, demis din funcție în ianuarie, în urma scandalului cu polițistul pedofil.

În perioada 2011 - 2012, Bogdan Despescu s-a aflat la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top