Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

revolutie89 teodor bratesFostul redactor-şef adjunct al programului Actualităţi din TVR, Teodor Brateş, cel care în primele zile ale Revoluţiei a lansat mesajele prin care anunţa existenţa teroriştilor sau faptul că apa este otrăvită, a fost pus oficial sub acuzare în dosarul Revoluţiei. La fel ca Ion Iliescu, „Crainicul Revoluției” este acuzat de infracţiuni împotriva umanităţii.

Teodor Brateş, fost redactor-şef adjunct al programului Actualităţi din TVR, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat în dosarul Revoluţiei, informează Digi 24. El este cel care a coordonat, în perioada 22 - 24 decembrie 1989, transmisia Revoluţiei din studiourile TVR.

Conform procurorilor, Brateş a fost „principalul factor de diseminare a ştirilor false, cu caracter diversionist, în acest fel contribuind într-o foarte mare măsură la instalarea psihozei teroriste care a afectat profund întreaga populaţiei a României (militari şi civili)”.

Teodor Brateş a ajuns la Parchet în jurul orei 9:00 şi a stat mai puţin de o oră. El nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor nici la sosirea şi nici la plecarea de la Parchetul instanţei supreme.

Back To Top