Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Fosta șefă a DIICOT ar avea, din luna ianuarie, statut de refugiat politic în Costa Rica, a anunțat avocatul acesteia, vineri, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Apărătorul a solicitat, printre altele, în numele clientei sale, ca Bica să fie audiată în videoconferință, ca presa să nu mai participe la proces și să fie solicitate precizări din partea DNA, referitor la eventuala existență a unui plan comun de anchetă în dosar, în baza protocolului de cooperare semnat între Parchetul General şi SRI.

La termenul de vineri al dosarului ANRP, avocatul Doru Trăilă le-a explicat judecătorilor că Alina Bica se află în imposibilitatea de a se prezenta la proces şi a făcut o cerere de amânare, pentru că aceasta vrea să fie audiată prin videoconferinţă, aducând ca argument faptul că acest lucru a fost posibil în cazul lui Sebastian Ghiţă, aflat în prezent la Belgrad. Avocatul a depus trei înscrisuri medicale la dosar, în care un medic curant spune că Bica ar avea o leziune post-traumatică lombară și nu se poate deplasa în următoarele trei luni cu avionul. Fosta șefă a DIICOT ar urma să fie supusă unei intervenţii chirurgicale, apărătorul acesteia admițând, însă, că documentele prezentate în instanță i-au fost trimise jurnalistei Sorina Matei, scrie Agerpres.

Avocatul a anunţat că Alina Bica a primit în luna ianuarie 2018 statutul de refugiat politic în Costa Rica, cu reşedinţa în San Jose. Ea are un carnet provizoriu de refugiat politic valabil pe un an, care expiră în ianuarie 2019, potrivit sursei citate.

Printre solicitările formulate de fosta șefă a DIICOT, prin avocatul său, a fost cea de a se interzice accesul presei la proces, respectiv cea de a se trimite o adresă la DNA, pentru ca procurorii să spună dacă a existat un plan comun de anchetă în acest dosar în baza protocolului de cooperare semnat între Parchetul General şi SRI.

Instanța a respins solicitarea referitoare la audierea prin videoconferință, dar a acceptat transmiterea unei solicitări pe tema amintită mai sus, către DNA.

Următorul termen în proces este 16 mai. Acesta ar putea fi și ultimul termen în dosarul în care Bica este acuzată de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.

După exact același scenariu, și avocatul Elenei Udrea a anunțat, vinerea trecută, la ÎCCJ, că fostul ministru al Turismului a primit statut de refugiat politic și solicită să fie audiat prin comisie rogatorie sau videoconferință.

Back To Top