Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Pompieri din Prahova, Brașov, Sibiu, Teleorman, dar și din cadrul Unității speciale de la Ciolpani și din cadrul ISU București-Ilfov au fost trimiși, luni, în sprijinul colegilor din Argeș, care încă de ieri se luptă cu flăcările care au cuprins pădurea în zona Cetății Poenari.

În total, peste 200 de pompieri, ajutați de jandarmi, dar și de elicopterele MAI, luptă pentru lichidarea focarelor existente pe o suprafață de câteva sute de metri pătrați. "Pentru stingerea incendiului de vegetație uscată și litieră de pădure, produs în comuna Arefu, zona Cetatea Poienari, IGSU a suplimentat forțele de intervenție cu aproape 100 de pompieri din ISU BIF, ISU BV, ISU PH, ISU SB, ISU TR și USISU Ciolpani. De asemenea, din cadrul ISU Argeș sunt mobilizați 100 de salvatori care acționează permanent pentru lichidarea focarelor, iar Inspectoratul General de Aviație din MAI a pus la dispoziție *2 elicoptere* dotate cu dispozitive de stingere, tip Bambi Bucket. Pe durata nopții trecute, au fost continuate misiunile de stingere, iar în această dimineață a fost efectuat un zbor de survol în zonă. În funcție de focarele identificate, vor fi stabilite direcțiile de acțiune pentru perioada următoare. Intervenția se realizează cu dificultate din cauza ariei mari de acțiune, accesului îngreunat și cantităților limitate de apă din pădure. La fața locului au fost deplasate 3 containere tip Multirisc, care au în componență pompe manuale portabile - utilizate de pompieri la stingere incendiilor de pădure", a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Pentru ca intervenția să nu afecteze turiștii, aceștia au fost evacuați încă de duminică, iar accesul în zonă a fost retsircționat. Din fericire, până în prezent nu au fost anunțate victime sau situații deosebite.

Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Back To Top