Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a confirmat, marți, că Declarația Unică, un formular recent introdus în legislație, va avea caracter de titlu executoriu.
Primele informații în acest sens au fost detaliate în spațiul public zilele trecute, de experții companiei de consultanţă juridică CON-firm. Aceștia arătau că „Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) foloseşte direct informaţiile din Declaraţia 212 pentru a soma neplătitorul, fără a mai fi necesară emiterea deciziilor de impunere, aşadar se poate ajunge mai repede la executarea silită”. „Titlul de creanţă fiscală devine titlu executoriu la data la care se împlineşte scadenţa sau termenul de plată prevăzut de lege, se prevede în Codul de procedură fiscală. O decizie de impunere, de exemplu, e un titlu de creanţă fiscală; la fel, o declaraţie fiscală. Faptul că se ajunge la scadenţă şi plata nu s-a realizat face ca acest titlu să fie folosit de ANAF pentru a executa silit contribuabilul, fără alte formalităţi”, spune Agnes Ghiţă, expert fiscal în cadrul CON-firm, citat de Mediafax. Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat, marți, că „ANAF nu va mai emite Decizii de impunere, ceea ce înseamnă că Declaraţia Unică are acest caracter, de titlu executoriu. Lucrurile se simplifică din toate punctele de vedere, deci se simplifică şi din acest punct de vedere”, a spus Eugen Teodorovici, arătând că, acum, "executarea silită se va putea face mult mai repede, dar nu asta se urmăreşte". "E o abordare europeană”, a mai spus ministrul Finanţelor.

Back To Top