Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

pensieGuvernanții intenționează să modifice data până la care pot fi virați banii de pensii. Astfel, beneficiarii ar putea încasa sumele lunare până cel  târziu pe 15.

 

Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent Național al PSD, anunță stiripesurse.ro. La întâlnire au participat inclusiv premierul Viorica Dăncilă și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Sursa citată susține că decizia a fost ca toate pensiile să fie plătite până la data de 15 ale lunii. Asta după ce au fost mai multe discuții legate de faptul că pensionarii nu-și primeau pensiile înaintea unor sărbători importante. Cel mai recent s-a produs înaintea Paștelui, care în 2018 a picat pe 8 aprilie. Guvernul nu a aprobat plata în avans a pensiilor, pe motiv că timpul pentru tipărirea taloanelor este prea scurt, dar și că perioada până la primirea următoarei pensii ar fi prea mare, iar vârstnicii ar putea rămâne fără bani.

Nu este clar totuși cu ce le-ar putea fi de folos pensionarilor modificarea datei pentru achitarea pensiilor. Până la urmă, între două zile de 15 tot 30-31 de zile sunt, Crăciunul pică aproape de finalul lunii,  Paștele are dată variabilă, iar multe alte sărbători importante sunt, oricum, în prima parte a unei luni.

Update - Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că, dacă  în prezent pensiile sunt plătite între 9 și 28 ale fiecărei luni, s-a decis ca acestea să fie achitate până cel târziu pe data de 15. Nu se știe, deocamdată, de când va fi aplicată măsura care, potrivit liderului PSD, ar fi fost luată din dorința ca fluxul de bani care merge către pensii să nu fie influențat de situația financiară a Poștei Române și de alte mecanisme interioare.

Back To Top