Categorie: Știri naționale

112 ambulantaO anchetă de proporții a fost deschisă în București, după ce un copil de 3 ani a murit, iar părinții lui ar fi avut probleme cu vederea. Oamenii reclamă că problemele au apărut după ce au mâncat shaorma. Autoritățile au închis fast-food-ul, iar procurorii au deschis o anchetă de moarte suspectă.

Tragedia a început marţi, atunci când cei doi soți, împreună cu fiul lor, care locuiesc în cartierul bucureştean Pantelimon, au mers la un fast-food din apropiere pentru a mânca shaorma. Ulterior, copilul s-a simțit foarte rău şi a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balş, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, relatează România TV. Drama pentru cei doi părinţi nu s-a oprit aici. În urma controlului medical la care au fost supuşi, cei doi au aflat că au probleme grave cu vederea.

Potrivit unor surse, inspectorii Direcției de Sănătate Publică și cei ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au prelevat probe și fac analize asupra tuturor produselor comercializate în shaormeria care se află în zona Vergului din București. Autoritățile au închis fast-food-ul, iar procurorii au deschis o anchetă de moarte suspectă, mai notează sursa citată.

Back To Top