Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

calin popescu tariceanuMagistraţii ÎCCJ au decis, marţi, achitarea preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care era fost acuzat de mărturie mincinoasă. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, marţi, să schimbe încadrarea pentru Călin Popescu Tăriceanu din mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului în mărturie mincinoasă şi să-l achite pe preşedintele Senatului pentru această acuzaţie. Asta după ce, la începutul lunii, procurorul DNA care a instrumentat cazul a cerut o pedeapsă de trei ani de închisoare, cu executare, pentru Tăriceanu.

"Lupta pe care am dus-o este lupta unei naţiuni întregi de a se elibera de cătuşele statului paralel, e o luptă pe care am dus-o într-un sistem democratic în care să prevaleze respectul pentru drepturile şi libertăţile cetăţeanului şi domnia legii. Acestea au fost valorile au fost valorile în care am crezut de la început când m-am angajat în lupta politică, acestea sunt valorile în care eu credem eu şi colegii mei liberali din ALDE şi pe care doresc să le înapoiez românilor. ALDE va conduce în continuare această luptă care reprezintă pentru noi o datorie, o obligaţie faţă de România. (...)Sunt oameni care au fost târâţi în procese, care au fost acuzaţi, supuşi oprobiului public, unii din ei arestaţi fără să fie judecaţi, ţinuţi închişi lungi perioade ca în final să fie achitaţi. Sunt oameni care şi-au văzut carierele profesionale distruse, reputaţia, familia şi aşa mai departe. Trebuie să acceptăm cu toţii că nu putem deroga de la normele statului de drept în numele unui ţel care este, onest, combaterea corupţiei. Combaterea corupţiei nu poate să fie un paravan pentru lupte politice", a declarat Tăriceanu, la Antena 3, după pronunțarea instanței.

În 2016, procurorii DNA Braşov l-au trimis în judecată pe Călin Popescu Tăriceanu pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, dosarul vizând declarațiile declaraţiile pe care acesta le-a dat în cauza privind retrocedarea presupus nelegală a unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa. Acesta a spus, în aprilie 2016, la DNA Brașov, că "nu a avut cunoştinţă despre: - retrocedarea către Paul Philippe Al României a unor suprafeţe de teren în Băneasa (fosta fermă regală) şi Snagov (trunchiul de pădure Fundul Sacului), - implicarea inculpaţilor Tal Silberstein, Beny Steinmetz, Moshe Agavi şi a altor persoane în procedurile de retrocedare, - actele de vânzare–cumpărare vizând aceste bunuri", a anunţat, la acea vreme, DNA, printr-un comunicat de presă în care susținea că declarația este nereală.

Potrivit procurorilor, Călin Popescu Tăriceanu "a mai făcut declaraţii necorespunzătoare adevărului şi nu a spus tot ce ştie în legătură cu relaţia avută cu inculpaţii Tal Silberstein, Andronic Dan Cătălin şi Truică Remus, în contextul menţionat mai sus, întâlnirile şi discuţiile purtate cu acesta din urmă referitor la taxele notariale privind tranzacţionarea imobilelor menţionate mai sus şi modalitatea de dobândire şi valorificare a bunurilor revendicate".

Back To Top