Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

mircea negulescu1Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a confirmat, miercuri seară, că Mircea Negulescu, fost procuror al DNA Ploiești, ar fi depus un denunț împotriva șefei Direcției Naționale  Anticorupție, Laura Codruța Kovesi. În replică, Negulescu și-a menținut declarațiile anterioare, prin care contrazicea aceste informații apărute în spațiul public, și l-a acuzat pe Toader că a intrat într-un joc al manipulării.

 

Tudorel Toader a confirmat că procurorul Mircea Negulescu, fost la DNA, a depus un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi. Informația apăruse pe surse, în cursul zilei, în presa centrală, și a fost negată vehement de Mircea Negulescu (VEZI DETALII).

”Dacă nu cu mult timp în urmă procurorul șef al DNA mergea la CSM să-i apere onoarea procurorului Negulescu, acum, procurorul Negulescu a fost exclus din magistratură, este urmărit penal pentru represiune nedreaptă și face chiar plângeri împotriva procurorului șef al DNA. Au început procurorii să-și arate, ei însiși, problemele din Sistem”, a declarat Toader, potrivit stiripesurse.ro.

„Nu înțeleg de ce domnul ministru al Justiției a intrat în jocul manipulării și vorbește despre un eventual denunț pe care eu l-aș fi făcut împtriva dnei Kovesi. Nu dețin date compromițătoare referitoare la doamna procuror șef. (...) Nu înțeleg de ce dl ministru intră în acest joc, se lasă manipulat de persoane care au calitatea de inculpat în diferite cauze. Nu cred că e normal să se întâmple așa ceva”, a spus Mircea Negulescu, la Realitatea Tv, adăugând că și-a făcut meseria cu bună credință.

Mircea Negulescu a comentat și demersul lui Tudorel Toader, care a cerut protecție pentru procurorul Elena Iordache. „Am citit declarația dlui ministru. Înainte a apărut o știre potrivit căreia o doamnă deputat a făcut o interpelare că se fac presiuni asupra procurorului de caz, cu referire la mine și Onea, după care ministrul Justiției a solicitat protecție la CSM pentru magistratul respectiv, ca pe seară să apară știrea că eu am făcut denunțuri de zeci de pagini cu identitate protejată. Dacă e așa, înseamnă că dl ministru a săvârșit o infracțiune că mi-a dezvăluit identitatea”, a mai spus Negulescu, care a adăugat că ținta nu este el, ci Kovesi și alte persoane din sistem care încearcă să se lupte cu corupția, mai scrie sursa citată.

Back To Top