Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

taxa de mediuProprietarii de mașini care au achitat în trecut taxa auto, sub una dintre formele sale, la prima înmatriculare în România a autoturismului, mai pot depune cererea, în vederea recuperării banilor, doar până la sfârșitul verii.

Termenul pentru solicitarea  restituirii banilor achitați în contul taxei auto expiră la finalul lui august 2018. Este vorba despre recuperarea sumelor plătite în contul taxei de poluare, taxei pentru emisiile poluante sau al timbrului de mediu.

 „Dreptul contribuabililor (...) de a cere restituirea se naște la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență (OUG nr. 52/2017 - n. red.), indiferent de momentul la care s-a perceput taxa, iar (...) cererile de restituire se depun, sub sancțiunea decăderii, până la data de 31 august 2018”, scrie în actul normativ emis de Executiv, pe această temă.

Recent, cererea de restituire a fostelor taxe auto a fost simplificată, astfel încât ea nu mai trebuie însoţită și de documente justificative.

O ordonanță de urgență stabilește că restituirea fostelor taxe auto se face, în baza deciziilor emise de Fisc, în cursul lui 2018, pentru taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, respectiv în perioada 1 septembrie 2018 - 31 martie 2019, pentru timbrul de mediu.

Back To Top