Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

halep psd constantaPe paginile de Facebook ale unor organizații județene PSD a fost distribuit, în ultimele ore, un mesaj care susține că Simona Halep a fost cea huiduită pe Arena Națională, la evenimentul în cadrul căreia sportiva le-a prezentat românilor trofeul câștigat la Roland Garros.

Mesajul a apărut pe pagina organizației din Constanța, județul natal al Simonei Halep, dar și la cele din Mehedinţi, Dolj, Tulcea sau Giurgiu. În postare se susține că sportiva a fost cea huiduită pe Arena Națională, luni seară, și aplaudată în Pița Victoriei, sâmbătă, când a avut loc mitingul PSD.

Postările au fost distribuite masiv, dar asociate cu fel de fel de comentarii negative la ideea pe care încearcă să o propage social-democrații.

Multe dintre mesajele organizațiilor PSD au dispărut, ulterior, de pe paginile respective, se pare că unele dintre ele după ce ar fi fost raportate ca "fake news".

Back To Top