Categorie: Știri naționale

vagon trenPolițiștii Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române efectuează, joi, cinci percheziții, la sediile unor societăți comerciale din București, pentru probarea activității infracționale a unor persoane bănuite de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual.

Descinderile au drept scop identificarea și ridicarea unor bunuri și înscrisuri, în vederea probării activității infracționale a mai multor persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual, în dauna unei societăți comerciale. Potrivit unui comunicat al Poliției Române, prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ de 156.000 de lei.

Surse citate de Mediafax declară că perchezițiile vizează inclusiv Revizia de vagoane Bucureşti Griviţa, SC Ateliere CFR Griviţa SA şi CFR Călători. Ancheta se referă la achiziţia unui sistem audio-video pentru dotarea vagoanelor, necesar informării călătorilor. Sursele citate spun că mai multe vagoane ar fi trebuit echipate cu un sistem audio-video necesar informării călătorilor, însă au fost montate alte sisteme mai slabe faţă de ceea ce s-a stabilit la licitaţie, pe mai puţine vagoane, diferenţa de bani fiind însuşită de persoanele vizate de percheziţii.

Foto ilustrație (Agerpres)

Back To Top