Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

accident trecere pietoni galatiO adolescentă de 16 ani a fost spulberată de un taximetrist chiar pe trecerea de pietoni. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Vinovat de producerea accidentului este taximetristul în vârstă de 55 de ani. În urma impactului, fata a fost rănită, fiind transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale, scrie monitoruldegalati.ro.

Adolescentă traversa pe trecerea de pietoni, în zona Ţiglina 1. Când a ajuns la jumătatea zebrei, tânăra a fost lovită în plin de un taxi, condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale Galaţi şi se vede cum tânăra este practic aruncată de pe trecerea de pietoni de taxi, relatează România TV.

Tânăra rănită a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul de Copii Galaţi, cu o dublă fractură de gambă dreaptă, mai notează sursa citată. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Back To Top