Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

accident a1 16iunieÎngrijorat de numărul în creştere de accidente rutiere grave cauzate de şoferi inconştienţi, senatorul Robert Cazanciuc anunţă că va propune în noua sesiune parlamentară un proiect legislativ de modificare a Codului penal, prin care să nu mai fie posibilă pedeapsa cu suspendare în cazul autoritlor de accidente mortale, dacă aceştia au fost băuţi sau fără permis.

Parlamentarul social-democrat, fost ministru al Justiţiei, spune că se înregistrează o creştere alarmantă a numărului de accidente mortale produse de şoferi inconştienţi şi că opinia publică a fost revoltată în momentul în care diverse "beizadele" au scăpat cu pedepse cu suspendare după ce au omorât oameni pe şosele.

"Putem sa dăm vina pe starea proasta a infrastructurii rutiere - și fiecare cetățean român are tot dreptul să critice acest lucru (...). Trebuie, însă, să ne uităm cu onestitate și la cum înţelegem fiecare dintre noi să respectăm regulile democraţiei, care ne cer să ne întindem propria libertate pâna unde începe libertatea celui de lânga noi. Când iţi dai voie să te urci la volanul unui autoturism după ce până și Bachus ar putea să te invidieze pentru dragostea față de alcool, trebuie să înţelegi că semenii tăi vor avea obligaţia să te educe cu privire la ce înseamnă libertatea atunci când pui în pericol vieţile altora. O ştire despre o beizadea care a produs un accident soldat cu pierderea unei vieţi omeneşti nu putea să nu aducă în discuţia publică și modul de sancţionare al unor astfel de fapte. Nu ştiu dacă judecătorul care a pronunţat o pedeapsa cu suspendare era preocupat de amenda pe care riscă să o primească România din partea CEDO pentru supraaglomerarea din penitenciare sau condiţiile concrete din dosar îi permiteau sau chiar îl obligau la o asemenea soluţie. Ceea ce cunosc, însă, din dezbaterile la care am participat, este indignarea opiniei publice față de o asemenea abordare, considerată mult prea blândă în cazul curmării unor vieţi omeneşti de către o persoană care nu avea ce căuta pe şosele la volanul unui autoturism, fără permis de conducere ori în pragul unei come alcoolice", a argumentat Robert Cazanciuc.

"Voi propune colegilor mei, senatori și deputați, la începutul sesiunii parlamentare septembrie 2018, să modificăm articolul 192 din Codul penal referitor la uciderea din culpă, astfel încât, în situaţia săvârșirii acestei infracţiuni de către o persoană care conduce un autoturism fără a poseda permis de conducere sau sub influeța băuturilor alcoolice, adică în concurs cu infracţiunea de conducere fără permis, sau cu infracţiunea de conducere sub influența alcoolului, să nu mai poată fi acordată suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Fără a fi adeptul majorării limitelor de pedepsă ca formă de prevenire a săvârșirii de infracțiuni, am convingerea că soluția legislativă propusă va putea contribui, prin aplicare și popularizare cu sprijinul presei, la salvarea a sute de vieți anual", a mai afirmat Cazanciuc, într-o postare pe pagina de Facebook.

Back To Top