Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

roman italia marian roscaRomânul originar din Gorj, în vârstă de 36 de ani, aflat internat în stare gravă, după prăbușirea podului de pe autostrada A10, s-a stins din viață sâmbătă. Decesul lui Marian Roșca a fost anunțat de MAE, dar și de familia acestuia, prin intermediul rețelelor de socializare.

"Cetăţeanul român rănit în urma prăbuşirii viaductului Morandi a încetat din viaţă în cursul acestei zile. Decesul a fost notificat de către medici, atât familiei, cât şi reprezentanţilor Consulatului General al României la Torino aflaţi la spital. Reprezentanţii echipei consulare sunt în contact cu familia cetăţeanului român şi acordă asistenţa consulară necesară în astfel de situaţii, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsufleţit şi a certificatului de deces. Ministerul Afacerilor Externe transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate în aceste momente extrem de dificile", informează MAE, într-un comunicat de presă remis sâmbătă seară.

Inițial, autoritățile italiene anunțaseră decesul lui Marian Roșca, la câteva ore după prăbușirea podului Morandi, informația dovedindu-se ulterior greșită, după ce familia a fost chemată să identifice victima. Bărbatul a fost totuși rănit grav, iar organismul său a cedat, în cursul zilei de ieri.

Numărul celor care au murit în urma prăbușirii podului de pe A10 (VEZI DETALII) ajunge astfel la 43, printre ai mai aflându-se un bărbat de 44 de ani care avea dublă cetățenie, română și moldoveană.

Back To Top