Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

statiuni litoralEste alertă pe litoralul românesc, după ce DSP Constanța a dat publicității situația rezultatelor analizei apei, efectuate în ultimele zile. Din acestea rezultă prezența bacteriei E.coli în apa din mai multe stațiuni de la malul mării.

 

Conform rezultatelor parţiale oferite de DSP Constanţa și citate de opinionline.ro, pe tot litoralul este permis înotul, dar e bine de ştiut că în unele zone este prezentă bacteria E.coli, în limitele admise. De asemenea, medicii au găsit şi microbi care pot provoca boli infecţioase interne.

În staţiunea Mamaia, calitatea apei de îmbăiere este bună în nord, dar în sud s-a depistat bacteria E.coli în apă. La Eforie Nord, aceeaşi bacterie periculoasă este prezentă în apă, dar la Eforie Sud – apa este curată, lipsită de bacterii periculoase.

La Venus, rezultatele arată prezenţa bacteriei E.coli în apă şi medicii recomandă ca cei care fac baie să nu înghită apa.

Olimp, Neptun, Jupiter sunt staţiunile cu apă limpede, fără bacterii periculoase.

Cea mai curată apă de pe întreg litoralul românesc este în staţiunile Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, datorită curenţilor mai puternici şi a reliefului stâncos de pe fundul apei, mai scrie sursa citată.

Calitatea apei și prezența bacteriei este influențată de gradul de aglomerație și de curenții de apă. Bacteria E.coli se dezvoltă în locuri extrem de aglomerate, iar singura modalitate de a vă proteja este să nu înghiţiţi apa de mare, ceea ce pare destul de dificil, odată intraţi în apă. Infectarea cu bacteria Escherichia coli (E. coli) poate produce frecvent diverse forme de enterocolită.

 

Back To Top