Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

protest 10 august gazeSe efectuează cercetări în cazul unui bărbat de 62 de ani, din Teleorman, care a acuzat stări de rău după ce a participat la protestul din 10 august, din Piața Victoriei. Acesta a murit câteva zile mai târziu, starea sa agravându-se de la o zi la alta. Chiar reprezentanții spitalului din Alexandria, unde omul s-a stins din viață, au cerut o anchetă.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, Teodora Dragole, a declarat pentru Mediafax că poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii spitalului din Alexandria cu privire la decesul unui bărbat în vârstă de 62 de ani. Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cauza decesului.

„Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Turnu Măgurele, ar fi decedat în noaptea de 19 spre 20 august. În această (luni- n.r.) dimineaţă, colegii noştri au deschis un dosar penal. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria”, a declarat reprezentantul Poliţiei.

Directorul medical al Spitalului Alexandria, Valentina Roibu, a declarat, potrivit aceleiași surse, că "pacientul s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Turnu Măgurele, de acolo, cu vărsături, cu sângerare, cu melenă hematemeză, a fost trimis către spitalul nostru. A fost internat în Serviciul de Terapie Intensivă, unde i s-au făcut toate cele, cu tratament maximal, respectând tot protocolul. În data de 19, a prezentat stop cardio-respirator, care nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi s-a declarat decesul. Pacientul era într-o stare destul de critică“. „Am solicitat Serviciul de Medicină Legală şi Poliţia pentru a ridica orice suspiciune, să vedem ce a fost. Nu am avut de la aparţinători nicio solicitare, iar aparţinătorii nu ne-au declarat nouă nimic“, a mai spus Valentina Robu.

Directorul Spitalului Județean din Alexandria, Alexandru Dobre, a declarat, potrivit realitateadeteleorman.net, că momentan nu se poate face o conexiune directă între problemele de sănătate care au dus la moartea omului și intervenția forțelor de ordine din Piața Victoriei, dar că s-a cerut o anchetă în acest sens. Același site prezintă și declarația unei femei care s-ar fi aflat alături de protestatar la București, la mitingul din 10 august, și care povestește că acestuia i s-ar fi făcut rău încă de atunci și că s-ar fi numărat printre cei care au primit asistență medicală chiar acolo, în piață. „Există și filmare cu el acolo și avem martori că l-am dus la salvare. I-a dat sângele pe gură și pe nas, a leșinat, l-a luat SMURD-ul acolo. După ce i-a pus o soluție în nas el a plecat acasă cu unul dintre noi și din noaptea aceea e la spital. Acum e la morgă în Alexandria. Noi am întrebat mereu de el, dar din noaptea aceea e mereu la spital”, a spus femeia citată de realitateadeteleorman.net.

Back To Top