Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

toader tudorelMinistrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat luni că  niciun procuror nu s-a înscris la selecţia pentru funcţia de şef al DNA. Dosarele pot fi depuse până joi, inclusiv.

Ca și la selecția precedentă, una derulată pe repede-înainte, dar în urma căreia nu a fost desemnat un nou șef al Direcției Naționale Anticorupție, și se această dată candidații, dacă ei există, par să aștepte apropierea termenului limită pentru depunerea dosarelor. „M-am interesat la Direcţia de Resurse Umane. În clipa asta când vorbim, nu este niciun candidat înscris. Sunt convins că vor fi (candidaţi - n.r.)”, a spus, luni, Tudorel Toader.

Candidaţii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până la data de 24 august inclusiv. Selecția se va încheia pe 6 septembrie.

Pe 27 iulie, Ministerul Justiţiei a anunţat că au fost respinse cele patru candidaturi depuse pentru funcţia de procuror-şef al DNA, urmând ca procedura de selecţie să fie reluată. Cei patru înscrişi au fost Florentina Mirică - procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, Cristian Lazăr - procuror-şef adjunct la Secţia urmărire penală din cadrul Parchetului General, Marius Iacob - procuror-şef adjunct al DNA şi Elena Grecu - procuror-şef serviciu în structura centrală a DNA.

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată, printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale. Solicitarea de revocare a fost formulată de ministrul Justiției.

Back To Top