Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

carmen dan guvernMinistrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, este audiat, marți, de Comisia de apărare a Camerei Deputaților, cu privire la evenimentele din 10 august. Dan a declarat că, până acum, au fost identificate șase situații în care jandarmii ar fi pasibili să fi comis fapte penale.

Aceasta a arătat că cercetările sunt în derulare, dar până acum au fost identificate şase situaţii cu 10 jandarmi pasibili să fi comis fapte penale, iar Parchetul Militar va fi sesizat cu privire la aceste cazuri, în urma anchetei interne pe care Jandarmeria o desfăşoară cu privire la evenimentele din 10 august.

"Structurile de specialitate au identificat şase cazuri în care 10 jandarmi din dispozitivul de ordine publică au fost semnalaţi ca posibili autori ai unor fapte de natură penală. Aceste constatări vor face obiectul sesizărilor din partea Jandarmeriei către Parchetul Militar. În măsura în care vom identifica noi situaţii, acesta este demersul legal pe care intenţionăm să îl ducem mai departe", a precizat Carmen Dan, la audierile din Comisia pentru apărare de la Camera Deputaţilor.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, şi şeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, sunt audiați marți de Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor, în contextul solicitării liberalilor, ca aceștia să ofere explicaţii despre protestele violente din 10 august.

Back To Top