Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

parchetul generalOficalii Parchetului General pun capăt delirului liderului PSD, Liviu Dragnea, care a declarat, marți seară, la Antena 3, că ar fi existat o tentativă de asasinat împotriva sa, în anul 2017.

 

Din verificările telefonice făcute în această dimineaţă nu se confirmă existenţa unui dosar penal privind un posibil atentat împotriva lui Liviu Dragnea, au explicat oficiali din Parchetul General pentru ziare.com. Aceștia au menționat că este vorba despre primele verificări făcute d eprocurori și că se va reveni cu precizări în scris, pe acest subiect.

În interviul acordat marți seară, președintele PSD a spus, printre altele, că anul trecut ar fi fost ținta unei tentative de asasinat (VEZI DETALII). "Am avut o tentativă (de asasinare-n.r) anul trecut. Au venit 4 străini au stat la Athenee Palace, au stat 3 săptămâni aici, am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat parțial paralel. Știu că s-a cercetat, mai departe nu stiu. I-a plătit un om foarte celebru în lume. Soroș? Eu nu mă gândesc la el, el se gândește la mine. Nu știu dacă era treaba asta", a declarat Liviu Dragnea.

Back To Top