Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

scrisoare hellvigDirectorul SRI, Eduard Hellvig, le-a trimis o scrisoare președinților partidelor parlamentare din România, explicând care este situația cu protocoalele care a dus la echipele mixte SRI - parchete și ce își propune serviciul în perioada următoare.

Hellvig face apel la liderii politici să clarifice, din punct de vedere al legislației, rolul SRI în stat, astfel încât să nu mai existe dubii cu privire la activitatea sa, și arată că Serviciul "trebuie perceput ca o structură apolitică respectată, echilibrată și eficientă în protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, în asigurarea securității naționale și protejării parteneriatelor externe, menite să susțină interesele naționale ale României".

Cu referire la tema protocoalelor, care a monopolizat discuțiile publice din ultimele zile, acesta a invocat "determinarea de a elimina odată pentru totdeauna toate suspiciunile legate de implicarea SRI ]n actul de justiție".

Vă prezentăm, mai jos, integral, scrisoarea trimisă de Eduard Hellvig președinților partidelor parlamentare (sursa: stiripesurse.ro):

 

scrisoare sri1

scrisoare sri 2

scrisoare sri 3

scrisoare sri 4

Back To Top