Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

toader tudorelMinistrul Justiției, Tudorel Toader, a susținut o conferință de presă în care i-a răspuns procurorului general Augustin Lazăr, care a acuzat, luni, o "manipulare pentru destabilizarea activității procurorilor" prin tema "falsă" a documentelor încheiate între SRI și Pachetul General (VEZI DETALII).

"S-a vorbit - şi dânsul (procurorul general - n.r.), în conferinţa de ieri, am vorbit şi eu în această documentare - de protocolul din decembrie 2016. Mai exact, înregistrat la Ministerul Public pe data de 8 decembrie 2016. Am vorbit despre protocolul, la singular, din decembrie 2016. Numai că, în aceeaşi dată, la Ministerul Public, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, apar două protocoale, în aceeaşi zi, sub numere diferite, având conţinuturi diferite, având şi număr de articole diferite. În corespondenţa oficială primită de la Parchet se face referire la protocolul din data de ..., numărul din data de ..., fără precizarea că au fost şi sunt două protocoale din aceeaşi dată cu numere şi conţinuturi diferite", a susţinut ministrul Justiţiei, precizând că aceste lucruri urmează a fi clarificate.

Referitor la acuzația că declanșarea evaluării procurorului general ar fi o formă de presiune exercitată pentru soluționarea unor dosare precum cel legat de evenimentele din 10 august sau Dosarul Revoluției, Toader a arătat că aceasta nu se susține.

Ministrul apreciază că "reprezintă o profundă sfidare la adresa statului de drept, precum şi a cetăţenilor faptul că în 2018 este desecretizat un protocol din 2009, care fusese «abrogat» din 2016, precum şi faptul de a nu se face nicio referire la existenţa acestui din urmă protocol, din 2016. Într-un stat de drept, protocoalele au caracter nefiresc. Avem Constituţie, avem o bogată jurisprudenţă constituţională, avem norme juridice de natură să permită o bună interpretare a legii. Legalitatea respectivelor protocoale poate fi stabilită numai de instanţa de contencios administrativ", a declarat Toader, la sediul Ministerului Justiţiei.

"Decizia de declanşare a procedurii de evaluare a procurorului general de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu a fost luată exclusiv pe baza unor circumstanţe sau împrejurări recente. Cu ceva timp în urmă spuneam că vine o vreme când fiecare dintre noi trebuie să fie evaluat în legătură cu activitatea pe care o desfăşoară. Cooperarea normală, personală sau instituţională este posibilă şi necesară în condiţiile unor comportamente normale. În mod rezonabil, nu se susţine afirmaţia potrivit căreia evaluarea procurorului general poate fi considerată o formă de presiune exercitată în legătură cu soluţionarea unor dosare referitoare la protestul din 10 august 2018, respectiv la dosarul Revoluţiei, în condiţiile în care acest din urmă dosar trenează de foarte mult timp", iar, "într-o astfel de logică, o atare evaluare devine imposibil de realizat, deoarece permanent se află şi se vor afla spre soluţionare dosare cu rezonanţă socială".

Back To Top