Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

frontiera bulgariaRomânii care călătoresc în Bulgaria sau urmează să tranziteze această țară trebuie să ia în calcul că autoritățile din țara vecină iau măsuri suplimentare și vor face verificări amănunțite, pentru a preveni extinderea gripei porcine africane și la sud de Dunăre.

Ministerul Afacerilor Externe a emis, vineri, o informare de călătorie în acest sens, arătând că Autoritatea locală pentru Siguranța Alimentară din Bulgaria a luat măsuri în scopul prevenirii pătrunderii pe teritoriul țării a virusului pestei porcine africane.  

"În toate punctele de trecere a frontierei sunt instituite măsuri suplimentare de control, fiind interzisă introducerea, pe teritoriului Republicii Bulgaria, în scopul consumului personal, a cărnii de porc sau a produselor alimentare având la bază carnea de porc. În cazul depistării unor astfel de produse, acestea vor fi confiscate", au transmis oficialii MAE.

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Sofia: +35929712858 şi +35929733510, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Bulgaria: +359879440758.

Foto arhivă (politiadefrontiera.ro)

Back To Top