Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

urmarire masina noapteaUn nou pericol pe șoselele din România. Este vorba despre grupuri care, la ore de noapte, încearcă să oprească mașini în zone necirculate. După mai multe cazuri reclamate în Ialomița, o astfel de întâmplare s-ar fi petrecut și în Brașov. Poliția nu a dat însă prea multă importanță declarațiilor făcute de victime, oamenii legii lăsându-se convinși destul de ușor de explicația incredibilă care le-ar fi fost oferită de autorii faptei.

Victime ale urmăririi petrecute pe un drum județean destul de puțin circulat din Braşov, în zona localităților Ionești, Drăușeni și Cața, au fost două familii - patru adulți și un copil de 3 ani - din Mureș, care se îndreptau spre litoral. Oamenii au povestit că au plecat la drum noaptea, ca să evite aglomerația, dar în zona amintită un grup de tineri a blocat drumul, încercând să-i oprească. Șoferul mașinii a reușit să treacă de blocaj și aa a început urmărirea, iar totul se întâmpla undeva după miezul nopții. "Nu ne-am oprit. Am văzut în satul Cața că este blocat drumul/Noi am pornit un pic mai tare, că am văzut că sunt 15 inşi şi vor să fugă la noi la maşină", a povestit una dintre victime pentru stirileprotv.ro.

“Băieţii care stăteau pe marginea drumului au făcut semn să ne oprim, au vrut să sară şi pe maşină, am pus viteză ca să scăpăm. Am intrat pe câmp, am oprit luminile de la maşină să nu ne vadă că veneau după noi. Între timp am sunat la poliţie, după aia a venit poliţia să ne caute”, a mai povestit victima, pentru sursa citată, subliniind că, la un moment dat, nu mai puțin de trei mașini au blocat drumul, în încercarea de a-i opri.

Autorii au fost identificați de Poliție, dar le-au spus oamenilor legii că, de fapt, totul a fost o farsă pe care o pregătiseră unor prieteni. Numai că ar fi confundat mașina amicilor lor cu cea a familiilor din Mureș.

”În ce a constat exact farsă pe care ar fi trebuit să le-o facă, sincer, n-aş putea să vă spun. Şicana în trafic a durat“, a declarat, pentru stirileprotv.ro, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, precizând că nu dorește să speculeze pe marginea faptului că, deși întâmplarea nu s-a consumat în câteva clipe, autorii așa-zisei farse nu și-au dat seama că mașina pe care încearcă să o oprească nu este a prietenilor lor.

Back To Top