Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

darius valcov cotidianul roO echipă a Parchetului General a fost zilele trecute în control la Parchetul Curții de Apel Constanța, din seiful căruia ar fi dispărut protocolul publicat de Darius Vâlcov, pe Facebook, în urmă cu câteva zile. Interesant este că de la același parchet provine Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru funcția de procuror-șef al DNA (VEZI DETALII).

Verificările derulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție ar fi fost făcute chira în dosarul sustragerii protocolului secret SRI-DNA, publicat de Darius Vâlcov, scrie G4Media.ro. Asta în condițiile în care candidatul pentru șefia DNA propus de ministrul Justiției Tudorel Toader este Adina Florea, adjunctul procurorului șef al respectivei unități de parchet.

"A apărut o informaţie potrivit căreia protocolul publicat de Darius Vâlcov pe pagina de Facebook şi care a dus la deschiderea unui dosar penal ar fi plecat din seiful Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa... Vă pot confirma doar că există o verificare în curs la PCA Constanţa", a declarat procurorul general al României, Augustin Lazăr.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Parchetului General, procurorul Alexandru Ionescu, a confirmat oficial pentru G4Media.ro că s-a constituit un dosar penal pentru încălcarea articolului 305 din Codul Penal în cazul protocolului secret publicat pe Facebook de consilierul premierului, Darius Vâlcov.

Acest articol prevede: “(1) Neglijenţa care are drept urmare distrugerea, alterarea, pierderea sau sustragerea unui document ce conţine informaţii secrete de stat, precum şi neglijenţa care a prilejuit altei persoane aflarea unei asemenea informaţii se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează faptele prevăzute în art. 303 alin. (1) şi art. 304, dacă au fost săvârşite din culpă.”

Parchetul General a precizat că protocolul publicat de Darius Vâlcov pe Facebook are caracter secret, mai scrie sursa citată. “Nu au fost comunicate informații publice cu privire la acest Protocol și nici nu a fost publicat, întrucât nu a fost finalizată procedura de declasificare. Protocolul a fost transmis la data de 20.03.2018 Consiliului Superior al Magistraturii și ministrului justiției, care au fost informați și cu privire la inițierea de către procurorul general a demersurilor privind declasificarea documentului.”

Foto: cotidianul.ro

Back To Top