Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

gafa dancila vizita spaniaPremierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit joi cu omologul său spaniol, Pedro Sanchez, la Palatul Moncloa, în cadrul programului oficial stabilit pentru vizita prim-ministrului român în Spania. Evenimentul a fost marcat de șefa Executivului României printr-o nouă gafă.

 

Viorica Dăncilă a avut probleme cu un fapt cât se poate de banal: așezarea pe un scaun. Premierul a ales întâi locul omologului spaniol, ceea ce a creat un moment de confuzie surprins de camere, dar "tăiat la montaj" și exclus din înregistrarea oficială dată publicității pe pagina de YouTube a Guvernului României. Întreaga scenă poate fi văzută, însă, într-o filmare a agenţiei de ştiri spaniole Atlas, potrivit Adevărul.  

Imaginile pot fi văzute AICI.

"Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 6 septembrie 2018, convorbiri cu președintele guvernului spaniol, Pedro Sánchez, în cadrul vizitei de lucru pe care o întreprinde în Regatul Spaniei. Cei doi oficiali au salutat cooperarea excelentă în domeniul economic, aflată pe un trend pozitiv atât în planul schimburilor economice, în jurul cifrei de 4 miliarde de euro, cât și al volumului investițiilor spaniole în România. Evoluția schimburilor comerciale bilaterale confirmă o relație economică în creștere. Prim-ministrul român a subliniat faptul că România are un mediu economic stabil și atractiv; în context, a exprimat aprecierea față de investițiile realizate în România de companiile spaniole, în special în domeniul energiilor regenerabile, construcțiilor și sectorului imobiliar. De asemenea, doamna prim-ministru a încurajat participarea companiilor spaniole la licitațiile organizate de autoritățile române pentru proiecte finanțate prin programele operaționale derulate în prezent, dar și participarea la proiecte de investiții în parteneriat public-privat sau la programul de privatizare a companiilor românești de stat", se arată într-un comunicat postat de Guvernul României.

Sursa citată menționează că, în cadrul întrevederii, a fost agreată intensificarea cooperării la nivelul autorităților centrale, precum și al administrației locale, inclusiv prin înfrățiri și contacte directe, astfel încât autoritățile din România să beneficieze de buna expertiză spaniolă în modernizarea administrației publice. În acest context, au fost semnate și două memorandumuri de înțelegere, ce permit elaborarea de proiecte comune în domenii precum apărarea și modernizarea administrației publice.

Premierul a abordat și problematica acordării dublei cetățenii românilor rezidenți în Regatul Spaniei, precum și aspecte legate de recunoașterea extinsă a statutului Bisericii Ortodoxe Române.

Tot joi, premierul român, aflat în vizită de lucru în Spania, a fost primit de către Majestatea Sa Regele Felipe al VI-lea.

Back To Top