Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Noile uniforme ale Armatei Române au fost învinse de soarele afgan. După numai șase luni de utilizare, acestea s-au scămoșat, s-au decolorat și au intrat la apă, dezvălie Adelin Petrișor, pe blogul său.

 

”Noua uniformă a Armatei Române, învinsă de soarele din Afganistan! Abia intrate în dotare, uniformele infanteriștilor români s-au decolorat după doar șase luni de misiune. Vestoanele și pantalonii au căpătat o cu totul altă culoare din cauza expunerii la soare. Din această cauză, s-a ajuns la situații hilare în care pare că militarii români fac parte din armate diferite. Armata susţine că sunt probleme doar la primul lot”, arată jurnalistul, într-un material publicat pe blogul său.

Acesta spune că Armata a cumpărat uniforme de luptă, îmbrăcăminte pentru protecția împotriva intemperiilor, tricouri, rucsacuri și bocanci de la mai multe firme românești, valoarea contractului fiind de peste 146 de milioane de lei, adică ceva mai mult de 30 de milioane de euro.

Probleme ar fi fost numai la primul lot livrat către Armată.

Materialul integral poate fi văzut

.be" target="_blank" rel="noopener">AICI.

Back To Top