Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date a semnat un protocol cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) în baza căruia se vor accepta extrasele de carte funciară emise online, ca dovadă a adresei de domiciliu în vederea eliberării actelor de identitate.

Persoanele care solicită eliberarea actelor de identitate pot depune extrasul de carte funciară obținut online la toate cele peste 570 de birouri ale DEPABD din țară, pentru a face dovada adresei de domiciliu. Direcția, aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, s-a alăturat astfel celor 17 instituții bancare și nebancare care acceptă extrasul de carte funciară eliberat online . Lista completă poate fi consultată AICI

Ca urmare a acestei modificări, prezentarea contractului de vânzare-cumpărare, a celui de construire sau a extrasului de carte funciară semnat și ștampilat, eliberat de oficiile de cadastru și publicitate imobiliară, nu mai este obligatorie pentru obținerea documentelor de identitate. Astfel, cetățenii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze la sediile oficiilor de cadastru pentru a solicita și pentru a ridica extrasul de carte funciară pentru informare.

"Persoanele care solicită eliberarea cărților de identitate pot depune la dosar extrasul de carte funciară emis online, pe platforma epay.ancpi.ro. Prețul acestuia este de 20 de lei, iar documentul poate fi transmis pe loc dacă actele respective sunt disponibile în format electronic. În situația în care cartea funciară nu este introdusă în sistemul electronic, angajații oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară fac conversia documentului în format electronic și îl expediază solicitantului. În prezent, numărul de imobile înregistrate în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară este de aproximativ 12 milioane, reprezentând tot atâtea cărți funciare. Cifra reprezintă aproape 30% din numărul total estimat de imobile din România", se arată într-un comunicat al ANCPI.

Back To Top