Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Accident deosebit de grav sâmbătă, în jurul orei 19.00, în județul ARgeș, pe raza localității Poiana Lacului. Un tânăr de 31 de ani și-a pierdut viața.

Accidentul s-a petrecut pe DN 67B Piteşti - Vedea. În urma impactului frontal între două autoturisme, o persoană și-a pierdut viața.

Victima care a murit este un tânăr de 31 de ani. Acesta era un politician, membru al partidului lui Victor Ponta, informație confirmată, într-o postare pe Facebook, și de Daniel Constantin. "Am aflat cu stupoare că Liviu Păunoiu a trecut la cele veşnice la o vârstă fragedă... Îi mulţumesc încă o dată pentru prietenie, colegialitate şi devotament! Condoleanţe familiei pentru pierderea de neînlocuit! Liviu este unul din acei oameni care au fost alături necondiţionat în toate proiectele politice! Pro România Argeş a pierdut un reper moral! Odihneşte-te în pace, om bun!" a scris Daniel Constantin, la scurt timp dup[ producerea tragediei.

Foto: Mediafax

Back To Top