Categorie: Știri naționale

Procesul în care Româna Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, este acuzată de purtare abuzivă, rele tratamente aplicate minorului şi loviri şi alte violente va începe săptămâna viitoare la Judecătoria Timişoara. Odată cu finalizarea anchetei, în spațiul public au apărut și imagini cu momentele teribile trăite de copilul de numai doi ani, care ar fi fost agresat în mai multe rânduri de femeie în vârstă de 33 de ani.

 

Totul s-a întâmplat acum câteva luni,într-un club privat care funcționa pe post de creșă și care aparține familiei fostului fotbalist, scrie Opinia Timișoarei.

Părinţii copilului au reclamat la poliţie în iunie 2018 faptul că micuţul a fost lovit în creşă şi a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat timp de trei săptămâni, la Spitalul de Copii Louis Turcanu. Pe lângă fractură, micuţul a suferit şi un şoc emoţional.

La acel moment Iosif Rotariu susţinea că totul s-a întâmplat pe când fiica sa Română, bolnavă de diabet, trecea printr-o criză de hipoglicemie şi nu ar fi realizat ce face. Tânăra a fost reţinută atunci pentru 24 de ore şi apoi cercetată sub control judiciar pentru purtare abuzivă şi lovire şi alte violente.

Avocaţii familiei copilaşului agresat cer şi 500.000 de euro daune morale. Părinţii povestesc că ar mai fi încă doi copii agresaţi în aceeaşi creşă de către fiica fostului internaţional. Aceștia au declarat, pentru Opinia Timișoarei, că băiețelul este recuperat fizic, dar că are în continuare nevoie de terapie. Imediat după incident, acesta ar fi avut nevoie de psiholog și ca să se poată acomoda cu propriii bunici.

Înregistrarea momentelor în care care copilul era agresat poate fi văzută

.be" target="_blank" rel="noopener">AICI.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Back To Top