Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Daniel Barbu și-a dat demisia, luni, din funcția de președinte al Autorității Electorale Permanente, instituţia care are misiunea de a asigura organizarea și desfășurarea alegerilor. Decizia acestuia vine cu numai trei luni înainte de alegerile europarlamentare din 26 mai și în condițiile în care candidaturile trebuie depuse până cel târziu pe 28 martie.

Surse ALDE  au declarat, pentru stiripresurse.ro, că Daniel Barbu și-a dat demisia din funcția de președinte al AEP, motivul fiind că acesta intenționează să candideze, din partea formațiunii politice, la scrutinul din mai.

Totodată, anunțul demisiei vine după ce, ieri, Pro România a solicitat demisia de urgenţă a preşedintelui AEP, Daniel Barbu, pentru că, susţin reprezentanţii formaţiunii, acesta a încălcat principiul imparţialităţii prin participarea sa la şcoala politică de iarnă a tineretului ALDE.

Interimatul la conducerea AEP va fi asigurat, deocamdată, de vicepreşedintele Vajda Zsombor, mai scrie stiripesurse.ro.

Back To Top