Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Cazul falsului medic estetician a dat startul controalelor în clinicile private din Capitală. 10 unități de acest fel au fost verificate în ultimele două săptămâni de inspectorii DSP București. Pentru neregulile constatate s-au aplicat mai multe amenzi, o clinică a fost închisă, iar pentru alte trei s-a dispus suspendarea activității, în urma neregulilor grave descoperite.

Activitatea din unele clinici vizate de controalele DSP București au făcut și obiectul unor sesizări venite din partea pacientelor. "Direcția de Sănătate Publică din București a anunțat Ministerul Sănătății că a verificat 10 unități sanitare private din municipiul București, ca urmare a apariției în mass-media a informațiilor privind activitatea falsului medic Matteo Politi/Matthew în aceste structuri, dar și a informațiilor primite la numărul de telefon pus la dispoziție. Conform raportului preliminar, inspectorii DSPMB au decis închiderea uneia dintre aceste clinici medicale, au  emis decizii de suspendate a activității pentru alte 3 clinici medicale și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 72.200 de lei. Mai mult, inspectorii sanitari au constatat că în cazul a două dintre adresele la care figurau clinici medicale nu se desfășura activitate medicală, una dintre unități fiind în reamenajare, iar în cadrul celeilalte desfășurându-se activități de import-export (comerț cu ridicata de produse farmaceutice). La data controlului, într-una dintre clinici nu s-a putut face dovada autorizației sanitare de funcționare, nu era asigurat grupul sanitar pentru personal și nici iluminatul natural. În cazul clinicii care a fost închisă, unitatea acorda consultații medicale deși avea emisă Decizia de Suspendare a Activității nr. 36/02.09.2018, încă din luna septembrie a anului 2018, iar la  una dintre cele 10 clinici verificările sunt în curs de desfășurare, ele nefiind finalizate. Conducerea DSPMB a anunțat  MS că a depus deja plângere penală împotriva angajaților care au întocmit și verificat codurile de parafă", a informat Ministerul Sănătății.

În informarea publică pe acest subiect, reprezentanții MS precizează că, acolo unde au fost aplicate sancțiuni financiare și închis/suspendat activitatea au fost  înregistrate mai multe nereguli, cum ar fi:

> nerespectarea structurii  spațial funcţionale;

> prezentarea documentelor medicale pentru  consultaţiile medicale efectuate de Matteo Politi, fără documente care să certifice calitatea de medic;

> lipsa dotărilor minime pentru  Cabinetul de Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reparatorie;

> nerespectarea ritmului de evacuare  a deşeurilor medicale periculoase;

> identificarea de produse medicamentoase cu termen de valabilitate depășit.

> lipsa din dotarea unităților a produselor biocide specifice dezinfecției mâinilor personalului și instrumentarului;

> lipsa dispozitivului de termosudare a ambalajelor hârtie-plastic;

> lipsa evidenței activității de sterilizare și a personalului calificat pentru această activitate;

> neefectuarea verificării tehnice a aparaturii de sterilizare;

> existența materialelor sanitare și a produselor medicamentoase cu termen de valabilitate expirat.

> lipsa graficelor zilnice orare cu operațiunile de curățenie/dezinfecție efectuate pentru fiecare încăpere și între intervenții.

> nerespectarea structurii autorizate (sala recoltări probe biologice a fost transformată în depozit, lipsa vestiar/garderobă pacienți);

> nerespectarea de către personal a precauțiunilor universale, protocoalele și procedurile de lucru;

> identificarea, în sala de operații, de instrumentar și material moale nesterile (cu termen de valabilitate depășit).

Back To Top