Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au admis, marți, contestaţia în anulare depusă de Dan Şova împotriva deciziei completului de 5 de la aceeaşi instanţă. Aceștia au hotărât rejudecarea cauzei pentru data de 15 aprilie 2019. Tot atunci se va prezenta în faţa judecătorilor și fostul ministru.

"Desfiinţează în parte decizia penală contestată, numai în ceea ce îl priveşte pe contestatorul condamnat Şova Dan Coman. Anulează toate formele de executare emise în baza sentinţei penale nr. 506 din 25 septembrie 2017 pronunţată de Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia Penală în dosarul nr. 526/1/2016, rămasă definitivă prin decizia penală sus - menţionată, numai în ceea ce îl priveşte pe contestatorul condamnat Şova Dan Coman. Fixează termen pentru rejudecarea cauzei la 15 aprilie 2019, Sala Secţiilor Unite, pentru când se va cita inculpatul Şova Dan Coman la adresele indicate în dosar", se arată în decizia instanţei supreme", scrie Mediafax.

În dosarul CET-Govora, Șova a fost condamnat la trei ani de închisoare și la plata a 100.000 de euro, condamnare anulată, acum, de ÎCCJ. Șova fusese eliberat în decembrie 2018, atunci când a contestat alcătuirea completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), solicitare admisă de instanţă.

 

Back To Top