Categorie: Știri naționale

Bărbatul căutat de polițiștii din Galați, după ce, marți dimineață, ar fi agresat o fetiță de 10 ani, într-o scară de bloc din localitate, a fost prins în aceeași zi, reținut și apoi arestat. Acesta ar fi fost depistat, culmea, tot în timpul unei partide de sex, cu un băiat, tot minor, pe faleza din Brăila. S-a dovedit că individul are numeroase antecedente de acest fel, în general cu victime minore, și a mai fost condamnat, dar ar fi ieșit mai repede din închisoare.

 

Polițiștii din Galați au lansat un apel public, pentru depistarea individului, după agresiunea sexuală comisă marți dimineață. În cursul aceleiași zile, cineva a reclamat, la Poliție, că cineva întreține relații sexuale pe faleza din Brăila. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor care au intervenit, în urma sesizării, când au dat chiar de bărbatul căutat, însoțit de un tânăr, posibil tot minor, scrie observator.tv.

"Am fost sesizaţi de către cetăţeni cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Brăila, întreţine raporturi sexuale orale cu un tânăr, posibil minor, pe faleza municipiului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, identificându-l pe bărbat, care a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări", au informat poliţiştii.

Click scrie că acesta a fost condamnat pentru prima dată în anul 2003, la 8 ani şi 6 luni, după ce a violat şi a obligat la perversiuni mai multe minore care se plimbau tot pe Faleza Dunării. A fost eliberat din închisoare cu aproape 1.000 de zile mai devreme, însă nu s-a putut abţine şi a început să atace din nou, cu predilecţie eleve de liceu.

În octombrie 2008, bărbatul ar fi atacat cu cuţitul două eleve care se aflau în grupul sanitar al Liceului "Anghel Saligny".

Un alt atac a avut loc în 2013, când a revenit în atenţia anchetatorilor, după ce a acostat două fete din clasa a XI-a chiar în incinta Liceului Teoretic "Nicolae Iorga" Brăila.

După ceva timp, bărbatul a mai atacat o tânără de 18 ani şi alte două minore cu vârste de 10 şi 13 ani.

Abia în 2015 a fost condamnat, tot la 8 ani şi 6 luni închisoare.

Click mai precizează că individul ieșise din închisoare în decembrie 2018, salvat de recursul compensatoriu.

După noua ispravă, acesta a fost arestat preventiv.

Back To Top