Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Trei angajate ale Direcţiei de Sănătate Publică au fost reţinute în dosarul falsului medic italian care a făcut intervenţii estetice în clinici din Bucureşti. De asemenea, anchetatorii au reţinut şi o femeie care a pretins că este avocatul lui Matteo Politi, deşi avea doar calitatea de consilier juridic.

Magistrații spun că cele patru ar fi comis ilegalităţi şi în cazul unei alte persoane care nu avea dreptul să practice medicina în România, informează Digi 24. Femeile sunt acuzate de fals intelectual, complicitate şi instigare la fals intelectual.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a anunțat că procurorii au dispus "confirmarea efectuării în continuare a urmăririi penale faţă de patru persoane din care trei având calitatea de funcţionar în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti. În cursul zilei de 25 martie au fost puse în executare mai multe mandate de percheziţie în vederea strângerii de material probatoriu".

Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru cinci unităţi medicale din România fără să aibă acest drept. Acestuia i se atribuise un cod de parafă de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, chiar dacă nu avea studii medicale.  În CV, italianul declara că ar fi stduiat la universități de prestigiu.

Foto: stirileprotv.ro

Back To Top