Categorie: Știri naționale

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, iar ulterior familia Alexandrei Măceșaanu a  fost anunțată că ADN-ul copilei de 15 ani a fost găsit în cenușa din butoiul aflat în curtea bărbatului. Tot astăzi, individul care ar fi comis crima le-ar fi povestit anchetatorilor, în detaliu, cum a reușit să incinereze cadavrul.

 

Medicii legiști de la INML au concluzionat că oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt umane și au aparținut unei fete de talie subțire, cu vârstă între 12 și 17 ani.

Vineri seară, unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a anunțat că familia a fost informată că oasele găsite în butoi îi aparțin copilei. „Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei la Antena 3, vineri seară.

Anterior, DIICOT a anunțat că, vineri, "Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe. Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate,  opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora".

Tot vineri, Gheorghe Dincă, ar fi făcut mărturisiri șocante în fața anchetatorilor. Potrivit unor surse citate de Antena 3, acesta ar fi spus că ar fi pus cadavrul într-un butoi fără fund și ar fi făcut focul la baza acestuia. Butoiul ar avea înălțimea aproximativ un metru și 60 de centimetri și nu avea fund. Criminalul ar fi acoperit butoiul și sub el ar fi făcut focul, cu lemne, la baza butoiului. De asemenea, acesta ar fi folosit și trei kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat, pe care le-ar fi pus peste cadavru.

De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide - n.r.) cu ADN-ul părinților

Back To Top