Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un nou caz zguduie Poliția Română. Un echipaj format din doi agenți, din Galați, șochează prin lipsa de reacție în fața unei adolescente găsite pe stradă, plină de sânge. Acuzațiile apar într-un moment delicat, în care autoritățile sunt puse la zid pentru modul în care au gestionat cazul de la Caracal.

 

Ceea ce s-a întâmplat la Galați a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

"Scena îngrozitoare a fost filmată pe o stradă din Galați. Femeia spune că a oprit o mașină de poliție care trecea în zonă și a semnalat că e o fată plină de sânge pe stradă. Femeia îi acuză însă pe polițiști că ar fi vrut să plece mai departe și să o lase acolo pe copilă.

«La un moment dat zărim o mașină de poliție, o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta», a scris femeia pe Facebook.

Copila a fost preluată în cele din urmă de o ambulanță și dusă la spital, unde a fost operată. Conform martorilor, fata de 14 ani ar proveni de la un centru de plasament din Galați", se arată într-o de pe pagina de Facebook Info Trafic24, unde apare și înregistrarea amintită.

Imainile pot fi văzute aici.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soţul meu (unul dintre agenţii wbc) am fost la spital şi am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinţii ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital şi de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secţia de poliţie! Nu putem lăsa lucrurile aşa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea şi delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul ţării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideţi să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a scris pe Facebook femeia care a realizat înregistrarea, potrivit Mediafax.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi este abilitat să comunice următoarele: Conducerea I.P.J. Galaţi a dispus, încă de ieri, declanşarea cercetării disciplinare faţă de cei doi poliţişti, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcţie de rezultatul verificărilor şi a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracţiuni”, a anunţat, luni, IPJ Galaţi, printr-un comunicat citat de Mediafax.

"În ceea ce priveşte cazul de la Galaţi, am dispus măsuri ferme de verificare imediată a ceea ce s-a întâmplat, urmând ca cei care se fac responsabili să fie traşi la răspundere, conform legii. Nu vom accepta că astfel de situaţii să se repete vreodată, atitudinea poliţiştilor implicaţi fiind inadmisibilă", a comentat ministrul de Interne Mihai Fifor, într-o postare  publicată pe Facebook.

Conducerea DGASPC Galați, prin directorul adjunct Ciprian Groza, a explicat că fata ar fi fost învoită de la Iași, scrie stiripesurse.ro. Acesta susține că adolescenta „s-a dus la prietenul ei, în vârstă de 15 ani, cu care se știa de o lună”, pentru DIgi 24. Oficialul a zis că fata nu a fost violată, ci a fost un act sexual cu care a fost de acord. „A fost consiliată. Am stat de vorbă cu ea. Din ce ne-a spus, nu a fost vorba de un viol”, a mai declarat directorul adjunct DGASPC Galați, potrivit sursei citate.  Groza a spus că nu comentează reacția Poliției, iar cel mai important este că fata e în afara oricărui pericol, dar și că nimeni nu avea de unde se știe că aceasta va ajunge la prietenul ei.

Back To Top