Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Polițiștii din București au reușit să "pună la punct" încă un cetățean certat cu legea. Este vorba despre o femeie de 81 de ani, amendată pentru că a mers prea încet.

 

Sancțiunea i-a fost aplicată bătrânei pentru că ar fi trecut pe roșu. Femeia susține că a pornit în traversare pe culoarea verde, dar nu a apucat să ajungă la timp pe trotuarul celălalt, fiindcă merge prea încet. Noroc cu polițiștii vigilenți, care nu au lăsat-o să scape așa ușor.

Un trecător i-a cerut detalii bătrânei care aștepta, calmă, în picioare, lângă mașina Poliției, ca agentul așezat confortabil să completeze procesul verbal. Aceasta i-a povestit tânărului, care a și filmat scena, că nu a apucat să termine de traversat pe culoarea verde. Și, cu un gest plin de decenţă și eleganță, i-a făcut semn să nu mai insiste.

Între timp, agenții, care s-au simț filmați, și-au pus repede chipiele pe cap, să nu apară în ținută incompletă  în înregistrare, apoi și-au văzut de treabă, ignorându-l pe cel care le cerea, pe un ton politicos, să explice pentru toți pietonii ce ar trebuie să facă în situația în care ajung să treacă pe roșu pentru că nu pot merge suficient de repede.

Lăsând de-o parte absurdul situației, este frapantă diferența între atitudinea așa-zisei contraveniente, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, și cea a agenților "vigilenți", una pe care din păcate am tot văzut-o, în ultima vreme.

Imaginile, care vorbesc de la sine, pot fi văzute aici.

Back To Top