Categorie: Știri naționale

Organizația Umanitară CONCORDIA organizează, luna viitoare, cea de-a V-a ediție a Concertului Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!".

 

Evenimentul va avea loc joi, 26 septembrie 2019, începând cu ora 18.30, la Teatrul ODEON din București, fiind derulat în scopul strângerii de fonduri pentru sprijinul copiilor ocrotiți de CONCORDIA.

Printre invitații speciali din acest an se numără Niko Leopold Quartet (Austria), Luiza Zan & Jazzpar Trio și Irina Păcurariu. Și copiii ocrotiți de Organizația Umanitară CONCORDIA, împreună cu prietenii lor, vor pregăti multe surprize pentru seara evenimentului.

Valoarea unui bilet este de 100 lei și include participarea la eveniment, precum și un cocktail la care spectatorii vor avea ocazia să întâlnească persoane publice și personalități din domeniul afacerilor și mass-media. Pentru companii, organizatorii au pregătit pachete de sponsorizare Platinum, Gold, Silver și Bronze, cu valori cuprinse între 1000 și 5000 de euro.

Evenimentul se derulează sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României.

Mai multe detalii și rezervări bilete la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | +40 730 003261.

Back To Top