Categorie: Știri naționale

Un tânăr de 25 de ani din Iaşi, mascat şi înarmat cu două cuţite, a fost împuşcat, la Năvodari. Acesta ar fi fugărit mai multe persoane şi ar fi atacat un poliţist care încerca să-l prindă.

 

O patrulă de ordine publică de la Poliţia Năvodari a observat, vineri dimineață, două femei şi doi bărbaţi care alergau şi strigau după ajutor, urmărite de o persoană mascată. „Persoana în cauză avea faţa acoperită cu o mască, iar în mâini ţinea două cuţite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcţia opusă, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, atât pedestru, cât şi cu autospeciala de poliţie”, au transmis poliţiştii constănţeni.

Bărbatul a fost găsit după aproximativ un kilometru, în timp ce intra într-un gang din apropierea unei pieţe şi, în timp ce unul dintre poliţişti l-a urmărit pe jos, colegul acestuia a blocat aleea cu autospeciala de poliţie, relatează Mediafax.

Agentul l-a somat pe agresor în repetate rânduri să se oprească, însă, la un moment dat, acesta l-a atacat pe poliţist. Poliţistul a tras un foc de armă, rănind tânărul în picioare. Agresorul, un bărbat de 25 de ani, din Iaşi, a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar poliţiştii continuă cercetările.

Sursa citată scrie că victimele, patru tineri cu vârste în jur de 20 de ani, le-au spus poliţiştilor că nu îl cunoşteau pe bărbatul respectiv, fiind atacaţi de acesta în plină stradă. Înainte să o ia la fugă, ei l-au văzut venind spre ei cu faţa mascată, purtând glugă şi ameninţându-i cu cuţitele.

Foto: mediafax.ro

Back To Top